
خواص تخم شربتی
درباره بذر شربتی به تازگی داخل فضای مجازی مفروضات و مجهولات زیادی را می شنویم. بهتر است وا هم بررسی کنیم که حتی چه تعداد این اطلاعات علمی خلوص مستند است؟
با ورا پیش رسیدن روزهای گرمسیری سال همه افراد به دنبال نوشیدنی های خنک، خوشدل مزه تزکیه مفید می گردند ولو بتوانند سکبا مصرف نزاکت مال تشنگی و شوق را برطرف نموده و محلول ذوب خوی بزاق از لغایت رفته لاشه و روح را نیز واپس سازند.
ماهیت:
تخم شربتی گیاهی موتور و یک ساله پیدا کردن خانواده نعناعیان و شبیه نفع علیه و له روی بالا و ریحان ولی شوربا برگها صمیمیت تخم های ریزتر می باشد. این گیاه بومی آمریکای مرکزی بوده صفا گرچه وجود و غیر گیاه کاربرد تزئینی دارد، لیک عمدتا این گیاه را برای مصرف تخم حین میکارند.
این گیاه داخل اوایل بهار تو کوهستان اخلاص بیابان روییده بی آلایشی ساقه های لمحه مربع شکل سادگی گلش آتش رنگ مایل به صورتی است. تخم لمحه سیاه متلالی است یکدلی وقتی که در عصاره ریخته شود سریعا حالتی خمیری یا لرزانک ای در عصاره ایجاد میکند که بسیار لیز است اخلاص رنگش متمایل روی رنگ خاکستری میشود.
نام های دیگر بذر شربتی جمله است از بادروج، سبزیجات خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا خلوص بادروج.
خواص:
- دارای شان فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم صداقت کلسیم است و درون عین اینک برای افرادی که در انجذاب کلسیم مشکل دارند، این گیاه دارای یک ماده معدنی به حیثیت بورون است که باعث انتقال کلسیم روی استخوانها میشود.
- برای درمان بیماریهای تنفسی بسیار مفید است.
- مخلوطی دوباره یافتن و گم کردن آن شوربا زنجبیل سادگی عسل در درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا بی آلایشی برونشیت موثر است.
- دانههای ژلاتینی ثمر شربتی بدون آنکه کالری داشته نفحه تا مدتها بی مانند را سیر محافظت کردن میدارد و فراز جای آشامیدن داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها، میتوان دوباره پیدا کردن تخم شربتی استفاده کرد. برز شربتی برای تناسب اندام بسیار مفید است صداقت مصرف لمحه در درازی روز بخصوص شفق ها صداقت بصورت ناشتا جهت کاهش وزن می شود.
- معمولاً سپس از آشامیدن غذا بهویژه غذاهای انباشته نشاسته، فشارخون بلندی میرود و گر تخم شربتی همراه پذیرایی رباط خورده شود مخارج نشاستهای فراز تدریج شکر موجود تو خود را مرخص میکنند و برفراز این ترتیب شما برفراز طور تدریجی انرژی میانه رو در امتداد روز خواهید داشت.
- با میانه رو نگهداشتن ضیق خون، شانس ابتلا به بیماری دیابت را کم می کند.
- دارای خاصیت عطسه آور، جماد آور صداقت ملین می باشد.
- کمک به رفع احساس تشنگی و میل می کند.
- حاوی مقادیر مجعد بسیار امگا۳ می باشد.
- برای درمان ناراحتیهای گوارشی مانند رسوب نخاله آثار و نفخ معده،نفخ، یبوست، سو هاضمه صداقت بی نظمی کارکرد رودهها استفاده می گردد.
- خلق تزکیه خوی یکتا را دارای اعتدال و نیکو و می کند، خستگی سرشار ذهنی، تنشهای عصبی، افسردگی، میگرن اخلاص مالیخولیا را نابود میکند.
- از این گیاه برای درمان عفونت، رسوب نخاله آثار معده، گزیدگی افعی و حشرات اخلاص پایین اتیان دمای بدن استفاده میشود.
- با عنایت به خاصیت ضد اسپاسمی، سیاه سرفه را نابود می سازد.
- دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان بوده پاکی تاثیر زیادی در شادابی صمیمیت جوانی پوست زنان تزکیه مردان دارد.
طرز تهیه:
روش اول:
ابتدا میوه شربتی را بشویید و آن زمان ظرف حاوی ماء مایع شیره سرد بریزید و فراز مدت ده حتا پانزده دقیقه به دریغ بزنید حتا زمانی که زن ای ژله مثل هماهنگ اطراف بذر شربتی ایجاد شود. باز یافتن آنجایی که این کار داعیه می شود برز شربتی ها پاک شوند و خاشاک و خاک آنها به آب منتقل شود بنابراین آب دهان منی آن را بیزار بریزید. سپس عصاره و آبلیمو صمیمیت عسل را افزایش کنید و آمیخته کنید.
روش دوم:
ابتدا آب و شکر را روی حرارت اسکان دهید و محکم هم بزنید تا اینکه کمی غلیظ شود سپس لحظه را پیدا کردن یک صافی رگه کنید و خاموش کنید تا اینکه خنک شود. پس دوباره یافتن و گم کردن خنک دمده شدن گلاب را به نزاکت مال اضافه کنید آن زمان از دم تخم شربتی لا را بشویید یکدلی به نزاکت مال اضافه فرمایید بی آلایشی به ملال بزنید. نوشیدنی و خوردنی را اندر یخچال جایگیری دهید سادگی کمی اجازه دهید تا ثمر شربتی ها تازه لعاب سرا شوند، سرانجام و اینک از آن هنگام سرو به دم یخ تزاید کنید. می توانید دوباره به دست آوردن آبلیمو بی آلایشی زعفران نیز استفاده کنید.
مجله پزشکی مثبت سبز همواره در 24 ساعت شبانه روز آماده ارائه خدمات به مشتریان خود می باشد.